προφίλ - tsantos creations xeirotexneio.gr Deco - Lights, κεραμικες μασκες, ξυλινα κουτια μπαουλα, μικροεπιπλα, φωτιστικα, χειροποιητες δημιουργιες φωτισμου & διακοσμησης.

"δεν υπάρχουν
κανόνες στην τέχνη,
ούτε σύνορα στη φαντασια"
HandMade Industrial Mid Century Deco & Lights
xeirotexneio.gr
A®TsantoS CreationS
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Στο Site του Εργαστηρίου μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα μας προϊόντα, να επωφεληθείτε από τις μοναδικές μας προσφορές και όλα αυτά σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ασφαλες προς το χρήστη περιβάλλον, γρήγορα, άμεσα, με μια απλή εγγραφή στο newsletter μας!Λίγα λόγια για εμάς..

Στο φυσικό μας κατάστημα-εργαστήριο στην οδό Κεδρηνού 55 Αθήνα (όπισθεν Αρείου Πάγου) Λ.Αλεξάνδρας
το <A®Τsantos Creations> είναι ένας χώρος αφιερωμένος αποκλειστικά στο χειροποίητο.
Από το 1999, ο Απόστολος Τσάντος σχεδιάζει, δημιουργεί, με μεράκι και καλαισθησία διάφορα αντικείμενα, τόσο χρηστικά όσο και διακοσμητικά.
Τα αντικείμενα που θα βρει κάποιος στο <A®Τsantos Creations> είναι μοναδικά και φέρουν πιστοποιητικό χειροποίητης κατασκευής, καθώς και αύξοντα αριθμό κατασκευής τους.
Λύσεις για να διακοσμήσετε το σπίτι,το γραφείο για να τακτοποιήσετε τα μικροπράγματά σας, ή απλώς να δώσετε μια νότα ανανέωσης στη ζωή σας.
Συνδιαζοντας το ναΐφ με τις σύγχρονες τάσεις δημιουργoύμε  Χειροποίητα φωτιστικά νέας γενιάς, απο μασιφ ξύλο, μεταλο, γυαλι.
Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στις σελίδες του site μας.
Απόστολος ΤσάντοςCreated with WebSite X5
All right reserved 2018
© A®Tsantos - xeirotexneio.gr

επικοινωνία
Επιστροφή στο περιεχόμενο