συνεργασία - tsantos creations xeirotexneio.gr Deco - Lights, χειροποιητες δημιουργιες φωτισμου - διακοσμησης.

HandMade Industrial Mid Century Deco & Lights
XEIROTEXNEIO.GR
xeirotexneio
A®TsantoS CreationS
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρακαλώ συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες. H συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φορμας συμμετοχής χονδρικής πώλησης είναι απαραίτητη, για να είμαστε σε θέση να σας στείλουμε τις ζητούμενες πληροφορίες.Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεση μας για την παροχή πληροφοριων σχετικα με την χονδρικη πωληση θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα <<Tsantos Creations>> δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του του Ν.2472/1997 και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανένα από τα στοιχεία των πελατών της για οποιαδήποτε χρήση πέραν των εταιρικών της υποχρεώσεων και σε καμία περίπτωση δεν θα μεταδώσει οποιοδήποτε στοιχείο του σε τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία.

σσ.
To<<Tsantos Creations>> διατηρεί το δικαιωμα να υπάρξει διαδικασία πιστοποίησης στοιχειων, <ΑΦΜ-ΔΟΥ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ) μέχρι να τους επιτραπεί η αγορά από την ιστοσελίδα μας.
Εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων ειδών διακόσμησης & φωτισμού
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόστολος Τσάντος - δημιουργίες
Γ.Κεδρηνού 55 Αθήνα 11522
(όπισθεν Αρείου Πάγου) Λ.Αλεξάνδρας
tel:211-4046787
info@xeirotexneio.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ                               
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επιστροφή στο περιεχόμενο